Yuk ikut Virgo Fidelis Competition! Daftar Online

Injil Suci Miturut Santo Markus ing Aksara Jawa

  1. Bab ingkang kaping setunggal
  2. Bab ingkang kaping kalih
  3. Bab ingkang kaping tiga
  4. Bab ingkang kaping sekawan
  5. Bab ingkang kaping gangsal
  6. Bab ingkang kaping nem
  7. Bab ingkang kaping pitu
  8. Bab ingkang kaping wolu
  9. Bab ingkang kaping sanga
  10. Bab ingkang kaping sedasa
  11. Bab ingkang kaping setunggal welas
  12. Bab ingkang kaping kalih welas
  13. Bab ingkang kaping tiga welas
  14. Bab ingkang kaping sekawan welas
  15. Bab ingkang kaping gangsal welas
  16. Bab ingkang kaping nem welas

© Biologi Pak Lukas. All rights reserved. Developed by Jago Desain